Meny

Med vår meny vill vi återspegla oss som modern restaurang och våra internationella rätter bjuder på smakinfluenser från hela världen. Vi vill väcka och stärka matglädje som samspelar med den genuina känslan från våra unikt inredda lokaler för att på så vis skapa upplevelser för alla sinnen och tillfällen. Här hittar ni något för alla smaker, stora som små oavsett om ni droppar in för att avnjuta en härlig lunch eller en helkväll med familjen.

Bakad Getost 85

Honungspicklade betor, pinjenötter, brynt smör, getostkräm

Moules Marinières 120

Ångkokta ekologiska blåmusslor, vitt vin, grädde.
Lägg till pommes & alioli

Carpaccio 120

Tunt skivad oxfilé, parmesankräm, picklad rödlök, tryffelchips, hyvlad parmesan, balsamicoreduktion

Toast Skagen 115

Handskalade räkor, löjrom, citron, smörstekt bröd

Gambas al Ajillo 110

Gambas, olivolja, fräst vitlök, het chili

Ost & Chark Lagom för två 150 För flera 250

Ett urval av ost & chark, tomatmarmelad, fröknäcke, marinerade oliver...

Caprese di Bufala 120

Buffelmozzarella, trädgårdstomater, basilika, svart vitlök, olivolja, ruccola

Risotto 1/1 185 1/2 95

Blandsvamp, tryffel, grädde, parmesan

Rimmad Torskrygg 225

Handskuren från "Fisk å sånt", räkor, grön sparris, hasselnötsmör, riven pepparrot

Pasta Scoglio 165

Linguine, gambas, hjärtmusslor, skaldjursfond, blåmusslor & chili

FRÅN GRILLEN

Entrecôte "Black Angus" 255

250gr amerikansk entrecôte "Black Angus", dragon- & tryffelemulsion, rödvinssky, bakad cocktailtomat och örtslungad färskpotatis.

Oxfilé Dalsjöfors 255

Närproducerad oxfilé, serveras med sås på svenska kantareller, krämig potatisgratäng samt parmesan.

Hängmörad Ryggbiff 205

Hängmörad ryggbiff "grass fed", toppad med en Chimichurri- & sotad silverlökssallad

DET SÖTA

Varm chokladfondant 90

Karamelliserade kaffebönor, krämig kokosglass, rostad vit choklad... Gudagott!

Klassisk Créme brûlée 85

Klassiker toppad med färska bär

Änglamat 85

Lättvispad grädde, drömmar, maräng, kolasås, vaniljglass och lingon

Fläder Royale 90

Vår flädersorbet toppad med Cava

Vår hemmagjorda chokladtryffel 35

Fråga efter veckans smak

Dagens sorbet 40